04.03.2024

Nieuw centraal onthaal geopend

Tussen het Kinderziekenhuis (ingang 10) en de K12 (ingang 12) bouwden we het afgelopen jaar aan een nieuw centraal onthaal: ingang 11. Daarin hebben we onze aanmeld- en inschrijfbalies en infopunten gecentraliseerd. Sinds 4 maart heten we je van harte welkom in de sfeervolle ruimte met veel comfort en licht. 

Het nieuwe Centraal onthaal bevindt zich tussen het Kinderziekenhuis (ingang 10) en de K12 (ingang 12). In het Centraal onthaal hebben we onze aanmeld- en inschrijfbalies en infopunten gecentraliseerd. Ook de dienst Facturatie, Cel SoFIA – team buitenland en de Badgeshop vind je daar voortaan terug.

Niet alle patiënten hoeven zich aan te melden aan het Centraal onthaal. Enkel patiënten die voor een opname of dagopname komen, zich nog niet eerder aanmeldden in het UZ of niet aangesloten zijn bij een Belgisch ziekenfonds moeten dat doen. In de andere gevallen vind je aanmeldzuilen dichter bij je afspraak. Als je een afspraak hebt aan ingang 12, zijn de aanmeldzuilen in het Centraal onthaal de dichtstbijzijnde. Je vindt de exacte locaties in de brief met je afspraakbevestiging en op de webpagina over aanmeldzuilen.

Voor het onthaal is een kiss-and-ridezone en vind je rolstoelen.